Sari la conținut

Servicii

ANALIZA TENULUI

Redefinim viziunea de îngrijire a pielii. Sistemul de analiză a pielii din cadrul Institutului ESTEVA este cea mai avansată tehnologie de imagistică pentru analiza tenului, care folosește inteligența artificială, oferind o experiență semnificativ îmbunătățită pentru consultațiile estetice și de îngrijire a pielii.

În cadrul Institutului ESTEVA, fiecare protocol de tratament începe cu o analiză amănunțită a tenului. Astfel, identificăm dezechilibrele ce stau la baza aspectului tern sau îmbătrânit al tenului și vedem cum va arăta pielea ta în următorii ani, în cazul în care nu vei acționa pentru corectarea acestor dezechilibre.

La ESTEVA tratăm cauzele, nu doar efectele. Află mai multe despre conceptul holistic de tratament ESTEVA. Tu știi de ce are nevoie tenul tău?

 

VISIA - CEA MAI AVANSATĂ TEHNOLOGIE DE IMAGISTICĂ

Sistemul de analiză a pielii VISIA® de generația a 7-a este cea mai avansată tehnologie de imagistică pentru analiza tenului care folosește inteligența artificială, oferind o experiență semnificativ îmbunătățită pentru consultațiile estetice și de îngrijire a pielii. 

Echipamentul se rotește ușor în jurul pacientului, simplificând foarte mult procesul de imagistică și oferind în același timp captarea mai rapidă a imaginii, cu clasificarea automată a tipului de piele, detectarea rafinată a caracteristicilor faciale și multe altele.

Investigația este recomandată pentru orice tip de ten. Cu ajutorul acesteia, putem vedea cu maximă acuratețe imperfecțiunile și probleme de remediat: gradul de ridare, de dilatare al porilor, de roșeață, de pătare, de afectare a tenului de către radiațiile UV, cantitatea de sebum și textura pielii.

 

Vrei să afli mai multe despre
analiza tenului?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.