Sari la conținut
Servicii

Ce înseamnă conceptul de
tratament ESTEVA?

ESTEVA Institute of Health & Aesthetics vine cu o abordare holistică, dedicată frumuseții și sănătății femeii.

Vei beneficia de o anamneză completă și un plan de tratament care urmărește nu doar să atenueze efectele vizibile, ci și să restabilească echilibrul interior.

Pentru ca tu să te simți din nou FEMEIE.

Institutul ESTEVA oferă servicii medicale de dermatologie estetică, remodelare corporală, ginecologie estetică și funcțională adresate în special femeilor, dar și bărbaților.

Ceea ce ne deosebește de alte clinici medicale este faptul că procedurile realizate în cadrul Institutului ESTEVA sunt neinvazive și realizate cu cea mai nouă aparatură disponibilă pe piața din România. De asemenea, o parte din aceasta aparatură se află la noi in exclusivitate, ceea ce înseamnă că doar la ESTEVA poți beneficia de cele mai performante proceduri și tratamente.

În cadrul Institutului ESTEVA fiecare pacientă are parte de mai mult decât o serie de ședințe de tratament.

Planurile noastre de tratament urmăresc să restabilească echilibrul interior și sănătatea întregului corp. Începem cu anamneză completă, unică în România, ce ne ajută nu doar să identificăm problemele actuale, cât și modul în care va arăta corpul nostru în câțiva ani, în cazul în care nu acționăm acum, pentru a-i oferi ceea ce îi lipsește.

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE cu cea mai nouă aparatură neinvazivă.

„Am creat ESTEVA – Institute of Health & Aesthetics pentru a oferi femeilor un loc în care să-și regăsească feminitatea și frumusețea și bărbaților un loc în care să poată primi tratamentele de care au nevoie, cu ajutorul celor mai noi tehnologii neinvazive – fără durere, fără bisturiu și fără timp de recuperare!

În cadrul Institutului ESTEVA punem la dispoziția pacientelor noastre o echipă de medici cu o experiență solidă în domeniile dermatologiei, ginecologiei și urologiei, alături de cea mai performantă aparatură medicală disponibilă pe piața din România, într-un spațiu modern, amenajat cu maximă atenție pentru detalii.”

Cornel Ciontu – Fondator

Echipa noastră

Ana Maria

Medic

Ana Maria

Medic

Ana Maria

Medic