Sari la conținut
Servicii

DRENAJ LIMFATIC

(PRESOTERAPIE)

Drenajul limfatic prin presoterapie este un tratament care stimulează funcționarea sistemului limfatic prin compresia și decompresia controlată a anumitor părți ale corpului. Această terapie te ajută să scapi de toxine și de retenția de apă, să  îmbunătățești circulația sangvină, să lupți contra celulitei și să îți întărești sistemul imunitar, prin eliminarea toxinelor din corp.

Ședințele de presoterapie sunt recomandate în cadrul Institutului ESTEVA atât ca terapie de sine stătătoare, cât și ca tratament adjuvant înainte de efectuarea altor proceduri, pentru că ajută la deblocarea sistemului metabolic.

Vei vedea rezultate uimitoare după o singură ședință!

PRESOTERAPIA ȘI MASAJUL LIMFATIC

 

Lymphastim funcționează pe principiul presoterapiei. Aplicatorii speciali cu până la 24 de compartimente suprapuse asigură un masaj blând care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul este folosit pentru următoarele tratamente: detoxifiere, reducere de volum, ameliorarea sindromului picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Efectele tratamentului cu Lymphastim sunt similare cu cele ale drenajului limfatic manual efectuat de terapeut. 

Ce este masajul limfatic?
Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic, în condiții normale. Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al omului.

Terapiile Faciale și Corporale versus BTL Lymphastim

Pentru a purifica corpul de toxine și a susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente faciale și/sau corporale (de exemplu: criolipoliza, radiofrecvența, terapiile cu unde se șoc, etc) este necesar drenajul limfatic prin presoterapie stimulând funcționarea sistemului limfatic prin compresia și decompresia controlată a anumitor părți ale corpului (picioare, brațele, abdomenul și spatele). Această terapie te ajută să scapi de toxine, de retenția de apă, să îmbunătățești circulația sangvină, să lupți contra celulitei, să îți întărești sistemul imunitar, eliminarea toxinelor din corp prin deblocarea și accelerarea sistemului metabolic.

BTL Lymphastim este un dispozitiv medical non-invaziv ce poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme de sănătate, inclusiv:
1. Limfedemul: o afecțiune în care fluidele corporale se acumulează în exces, de obicei într-unul dintre brațe sau picioare;
2. Edemele: umflarea sau inflamația cauzată de o acumulare excesivă de lichide în țesuturile corpului;
3. Celulită adipoasă: îmbunătățirea circulației sangvine, limfatice și prin stimularea drenajului limfatic.
4. Relaxare musculară: relaxează mușchii și reduce tensiunea musculară, ajutând la ameliorarea durerii și a stresului.

În general, presoterapia poate fi utilă și pentru îmbunătățirea stării de sănătate a femeilor după naștere și în timpul menopauzei. Femeile care au născut pot experimenta edemul limfatic în zona abdominală și în alte părți ale corpului. Utilizarea aparatului medical BTL Lymphastim poate ajuta la eliminarea toxinelor și a fluidelor din aceste zone, ceea ce poate ajuta la reducerea umflăturii și a inflamației și poate îmbunătăți circulația limfatică.
______________________________
De ce ai alege ESTEVA INSTITUTE?

TOATE protocoalele de tratament, special concepute pentru sănătatea și siguranța ta, sunt susținute de certificări pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.