Sari la conținut
Servicii
epilare definitiva, epilare definitva laser

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Institutul ESTEVA deține cel mai performant și de ultimă generație laser diodă pentru epilare definitivă. Acesta este singurul care permite într-adevăr tratarea tuturor tipurile de fir de păr (subțire – gros) și orice culoare de piele (fototipurile I-VI), în perfectă siguranță si fără să compromită rezultatele obținute. Acest lucru este posibil datorită sistemului de răcire cu Freon (ceea ce nu se regăsește și pe alte echipamente performante de tipul laser diodă) și a modului de lucru adecvat firului subțire (o durată a flash-ului foarte scurtă)

EPIL ME este primul laser cu diode care funcționează în mod similar cu un laser în stare solidă, de tipul laser Alexandrite pentru firul subțire și aceeași protecție a pielii închise la culoare ca un laser Nd:Yag,  pentru îndepărtarea părului la orice vârstă, hirsutism, pseudofoliculită barbae, leziuni pigmentare benigne și unele leziuni vasculare. Acesta a fost conceput cu atenție pentru a furniza cantitatea potrivită de energie foliculului pilos și structurilor aferente, obținând rezultate de lungă durată pentru toate tipurile de piele și pentru părul pigmentat.

CEL MAI PERFORMANT APARAT DE EPILARE

Tratamentul cu laser vizează foliculii de păr cu un fascicul de lumină concentrat (laser) pentru a îndepărta părul nedorit, fără a deteriora țesutul din jur, emițând o lumină care este absorbită de pigmentul (melanina) din păr. Energia luminoasă este transformată în căldură, care dăunează sacilor în formă de tub din piele (foliculii de păr) care produc fire de păr. Această deteriorare inhibă sau întârzie creșterea viitoare a părului pe parcursul câtorva tratamente.

Diferența dintre acest echipament și oricare altul disponibil pe piața din România este faptul că EpilMe elimină inclusiv puful, un lucru imposibil de realizat în totalitate cu orice altă tehnologie.

Sistemul inovator de răcire prin contact oferă o experiență mai confortabilă pentru pacient prin sistemul său distinctiv de răcire a contactului. Sistemul de răcire prin contact creează o diferență termică între epidermă, ce trebuie protejată, și bulbul firului de păr de pe dermă, unde temperatura trebuie să fie crescută, sporind astfel siguranța și confortul tratamentului. Sistemul de răcire prin contact asigură o răcire constantă de la 1ºC pe întreaga durată a tratamentului, pentru un confort optim în timpul procedurii.

Tratamentul este sigur, eficient 100%, nedureros și recomandat de medici la orice vârstă.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.