Sari la conținut
Servicii

INFUZARE SERUMURI CU JET DE OXIGEN

Procedura de hidrodermabraziune complet naturală utilizează tehnologia JET STREAM pentru a introduce în profunzimea pielii substanțele nutritive de care are nevoie pielea ta pentru a arăta vizibil întinerită și mai hidratată.

Este un tratament facial complex care realizează curățarea tenului prin hidrodermabraziune, peeling și apoi hidratarea și hrănirea prin mezoterapie transdermală fară ace, folosind o tehnologie unică cu jet de oxigen puternic.

Tratamentul se face în mai multe etape, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, peeling-ului chimic (exfolierii chimice), extracției fără durere și a infuziei cutanate de substanțe nutritive (mezoterapie virtuală) precum celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală. Acesta realizează secvențial curățarea tenului prin hidro-dermabraziune și hidro-peeling mecanic, fără contact direct cu pielea, iar apoi realizează livrarea transdermală a ingredientelor specifice din seruri, folosind o tehnologie unică, patentată, provenită din domeniul aerospațial. 

TEHNOLOGIE UNICĂ, PATENTATĂ, CU REZULATE REALE

JetPro valorifică tehnologia avansată a hidrodermabraziunii și întind pielea, creând canale mici care deschid calea către furnizarea neinvazivă a substanțelor de tratament până în cele mai adânci straturi ale pielii. Fără ace, fără perioadă de recuperare, doar rezultate excelente și un tratament relaxant, fără durere!

Tratamentul este recomandat pentru:

Rezultate dovedite clinic și tratament confortabile, lipsit de durere. Pielea ta se va simți uimitor de proaspătă și întinerită!

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.