Sari la conținut
Servicii

DESPRE LIFTING-UL FACIAL

Tratamentul de lifting facial utilizează puterea combinată a undelor de radiofrecvență (RF) și a ultrasunetelor.

Este o soluție nechirurgicală, care nu necesită anestezie și oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune de tratament. Imediat după prima ședință veți observa conturul feței mult mai definit, linia maxilarului reconturată, dar veți observa și o îmbunătățire a texturii pielii, cu liniile fine de expresie semnificativ reduse.

Prin intermediul acestui tratament, fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr!

LIFTING FACIAL FĂRĂ OPERAȚIE CU TEHNOLOGIA HIFU

ULTRAFORMER III este o procedură medicală de reîntinerire a chipului, care folosește ultrasunete focalizate de intensitate ridicată (HIFU).

Ultrasunetele micro și macro-focalizate reușesc să creeze un efect de lifting natural, cu rezultate vizibile imediat, care se consolidează în timp: netezește ridurile de pe frunte, obraji, din jurul ochilor și gurii, “strânge” pielea lăsată, care formează pliuri inestetice, ridică ușor sprâncenele, recreează un contur tineresc și ferm al feței, rejuvenează pielea de pe gât și reduce bărbia dublă.

Terapii realizate cu HIFU:

Ultraformer III este cel mai performant dispozitiv pe bază de ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU), următorul pas în evoluția tratamentului HIFU, care efectuează proceduri antiaging, adică de reîntinerire a pielii, având rezultate similare cu cele obținute prin liftingul chirurgical. Procedura nu implică bisturiu și nici durere, nu necesită timp de recuperare și nu lasă semne sau cicatrici. În plus, această ultimă generație de HIFU este cu mult mai puțin dureroasă decât competitorii săi.

HIFU are cele mai bune rezultate la persoanele nu foarte în vârstă – cărora li s-ar potrivi mai curând un lifting chirurgical – ci la femei și bărbați deopotrivă între 35 – 55 ani, cu bărbie dublă, pielea obrajilor ușor lăsată, cu riduri în jurul ochilor și pe frunte în fază incipientă.

Practic, echipamentul realizează un tratament inovator, nechirurgical și neinvaziv de strângere și lifting al pielii. Folosind tehnologia cu ultrasunete macro și micro-focalizate, Ultraformer III livrează o putere cu 300% mai mare față de versiunea precedentă, stimulând procesele naturale de regenerare ale corpului, care întineresc cele trei nivele de infrastructură ale pielii.

Cu o precizie absolută, se vizează doar straturi specifice, fără a deteriora țesutul din apropiere, fapt ce transformă procedura într-una sigură și confortabilă, fără să-i fie compromisă eficacitatea. Rezultatele nu sunt vizibile imediat după tratament, însă la nivelul straturilor profunde ale pielii începe procesul de întinerire ce devine din ce în ce mai vizibil în săptămânile de după finalizarea protocolului de tratament.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.