Sari la conținut
Servicii

REDUCEREA ȚESUTULUI ADIPOS CU RADIOFRECVENȚĂ

Tratăm zonele cu aplicare pe abdomen, fese, brațe și gambe cu ajutorul celor mai noi tehnologii de radiofrecvență și HIFEM+ sincronizate.  Tehnologia încorporată de câmp magnetic de înaltă intensitate (HIFEM) a fost testată clinic pentru siguranță și eficacitate printr-o serie de studii clinice. În plus, peste 30 de publicații științifice fac din HIFEM cea mai intens cercetată tehnologie de conturare a corpului de la introducerea sa.

Pentru a reduce depozitele de grăsime recomandăm un tratament complex ce înglobează radiofrecvența, ultrasunetele si sistemul de răcire avansat, ce răcește pielea la suprafață în funcție de adâncime, permițând penetrarea pe diferite nivele, pana la 2.5 cm in interiorul corpului, în condiții totale de siguranță.

La ESTEVA vei avea rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament!

EXILIS ULTRA - O NOUĂ ABORDARE A REMODELĂRII NON-CHIRURGICALE

Cu ajutorul Exilis Ultra veți descoperi cele mai noi metode medicale non-invazive folosite în  medicina estetică pentru întinerirea pielii și reducerea stratului adipos.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, la adâncimi diferite, cu o combinație ideală de căldură și răcire, asigurând rezultate optime. Rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședință de tratament, dar cele optime se înregistrează după 4 – 6 sesiuni, programate într-un interval de 1 – 2 luni.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda creșterea volumului de apă consumat în ziua administrării tratamentului, dar și după.

Procedura nu implică anestezie, nu are efecte secundare, nu necesită timp de recuperare, tratamentul fiind confortabil și fără durere.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.