Sari la conținut

Servicii

LIFTING ȘI REJUVENARE PENTRU FAȚĂ, GÂT, DECOLTEU ȘI MÂINI

Tratamentul de lifting facial utilizează puterea combinată a undelor de radiofrecvență (RF) și a ultrasunetelor.

Este o soluție non-chirurgicală, care nu necesită anestezie și oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune de tratament. Imediat după prima ședință veți observa conturul feței mult mai definit, linia maxilarului reconturată, dar veți observa și o îmbunătățire a texturii pielii, cu liniile fine de expresie semnificativ reduse.

Prin intermediul acestui tratament, fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr!

UN TRATAMENT UNIC, ADAPTAT FIECĂRUI PACIENT

NuEra Tight este o un dispozitiv de tratament revoluționar, ne­invaziv, de netezire a pielii, potrivit pentru o gamă largă de tipuri și zone ale corpului. Tehnologia sa de încălzire profundă personalizată, de ultima generație, permite tratarea unei game largi de condiții într-o singură sesiune personalizată, impactantă, oferind un aspect natural și rezultate de lunga durată.

lntrodus de Lumenis®, pionierii în tehnologia bazată pe energie, cu peste 50 de ani de experiență în inovație, NuEra Tight este un dispozitiv cu radiofrecvență ce foloseste atât încălzirea superficială, cât și în profunzime, pentru a întineri și trata o varietate de afecțiuni ale pielii:

Datorită tehnologiei FocalRF, dispozitivul NuEra® Tight poate să emită pe mai multe frecvențe, pentru a pătrunde la diferite adâncimi în țesut, obținând, în funcție de nevoie, o încălzire superficială sau una profundă. Gama largă de frecvențe permite tratarea mai multor straturi, adâncimi și condiții ale pielii. Posibilitatea de a trata diferite profiluri de țesut, pentru diferite zone și indicații permite abordarea unui tratament personalizat pentru fiecare persoană în parte.

CUM FUNCȚIONEAZĂ NUERA TIGHT

NuEra® Tight este cel mai nou și eficient dispozitiv de radiofrecvență medicală care creează căldură localizată, folosind diferite frecvențe (470kHz, 1 MHz, 2MHz, 4MHz, 6MHz) pentru a încălzi țesutul.

Scopul tratamentului este de a crește temperatura în interiorul țesutului (la 40-45 grade C în funcție de ceea ce dorim să tratăm).

NuEra® funcționează prin furnizarea de energie termică cu ajutorul radiofrecvenței în straturile superficiale și profunde ale pielii. Această energie termică stimulează vindecarea naturală a corpuluiinducând producția de colagen.

Pe măsură ce corpul produce mai mult colagen, pielea întinerește și se îmbunătățesc fermitatea și textura acesteia. Cu o încălzire mai profundă, tratamentul NuEra® Body Tightening poate rupe țesuturile conjunctive pentru a diminua aspectul celulitei.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

0748 303 0203

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Vino la
sediul nostru:

Strada Platinei nr. 31, Dumbrăvița, jud. Timiș

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Spune-ne ce tip de tratament te interesează și te vom contacta pentru a-ți oferi unplan de tratament personalizat.