Sari la conținut

Servicii

Meriți să te simți din nou femeia care ai fost înainte de naștere.

Un tratament de rejuvenare vaginală este potrivit pentru tine dacă îți dorești reconturarea zonei genitale, din motive estetice sau funcționale, după naștere, după scăderea bruscă în greutate, pentru refacerea tonusului vaginal la menopauză, sau ca să reduci semnele îmbătrânirii.

Cu ajutorul unei metode de rejuvenare vaginală nechirurgicală, te vei putea bucura de o viață sexuală îmbunătățită și vei rezolva, totodată, labiile cu aspect lăsat ori prea mari și problema vaginului uscat. În plus, nu vei mai fi jenată de aspectul corpului tău atunci când porți costum de baie.

Procedura de rejuvenare vaginală se realizează cu ajutorul unei tehnologii care promite o abordare cu totul revoluționară în domeniul rejuvenării și a sănătății intime feminine.

Tratamentul de rejuvenare a zonei intime este complet neinvaziv iar în cadrul protocolului de rejuvenare vaginală se pot realiza:

În urma tratamentului, vei observa o îmbunătățire evidentă a lubrifierii vaginale naturale, precum și o sporire a senzațiilor din timpul actului sexual, deoarece procedura are rolul de a stimula producția de colagen, îmbunătățind totodată fluxul sanguin, la nivelul zonei tratate.

Tratamentul asigură rejuvenarea completă a vaginului, inclusiv remodelarea labială (reducerea labiilor) și tonifierea vaginului, într-un singur tratament, cu ajutorul tehnologiei care folosește puterea radiofrecvenței. Aceasta este o alternativă sigură și eficientă, non-chirurgicală, la procedurile de rejuvenare vaginală, respectiv vaginoplastie și labioplastie.

Dispozitivul utilizează energia radiofrecvenței pentru a spori fluxul de sânge în zona vaginală, ducând la tonifierea peretelui vaginal și a zonei vulvare. Procedura întinerește vaginul și tonifiază întreaga zonă vulvară, ajută la micșorarea labiilor mari și la tonifierea labiilor mici. De asemenea, îngustează deschiderea vaginală și crește fluxul sanguin către clitoris.

Tratamentul este nedureros, tot ce vei simți fiind o senzație de căldură în zona tratată. Această procedură de rejuvenare vaginală nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare.

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură neinvazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.