Sari la conținut

Servicii

Două terapii într-o singură procedură, cu EMSCULPT NEO

EMSCULPT NEO este prima și singura tehnologie de modelare corporală non-invazivă care utilizează simultan două terapii într-o singură procedură provocând un efect dublu în țesuturi –  încălzirea prin radiofrecvență pentru reducerea țesutului adipos și energia electromagnetică concentrată de înaltă intensitate (high-intensity focused electromagnetic technology – HIFEM®) pentru întărirea și tonifierea mușchilor.

Rezultatul final constă în reducerea mai eficientă a țesutului adipos, tonifierea și creșterea țesutului muscular, totul într-o ședință scurtă de doar 30 de minute.

EMSCULPT NEO tratează până la 10 zone ale corpului datorită celor 3 tipuri diferite de aplicatoare, majoritatea părților problematice ale corpului: abdomen, fese, coapse, brațe, gambe și flancuri.

EMSCULPT NEO poate fi folosit pentru pacienți cu IMC (indice masă corporală) de până la 35 și este aprobat de FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Cu EMSCULPT NEO obții:

Cum funcționează EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO se bazează pe un aplicator care emite simultan energii RF și HIFEM+ sincronizate. Datorită încălzirii prin radiofrecvență, temperatura musculară crește rapid cu câteva grade. Acest lucru pregătește mușchii pentru expunerea la stres, similar cu ceea ce face o activitate de încălzire înainte de orice antrenament. În mai puțin de 4 minute, temperatura în grăsimea subcutanată atinge un nivel care provoacă apoptoză, adică celulele adipoase sunt deteriorate permanent și îndepărtate lent din corp.

Studiile clinice au arătat în medie o reducere cu 30% a grăsimii subcutanate. Energia HIFEM + contactează fibrele musculare din zonă la intensități care nu sunt realizabile în timpul antrenamentului voluntar. Stresul extrem forțează mușchiul să se adapteze, rezultând o creștere a fibrelor și celulelor musculare. În medie, volumul muscular crește cu 25%*.

NOII APLICATORI EMSCULPT NEO EDGE PENTRU ZONELE LATERALE ALE ABDOMENULUI

Ai încercat mai multe tipuri de tratamente și nimic nu pare să reducă grăsimea încăpățânată de pe lateralele abdomenului sau zona interioară a coapselor?
 
Acum există soluția: noii aplicatori EDGE de la EMSCULPT NEO. Aceștia conturează corpul folosind radiofrecvența și tehnologiile HIFEM pentru a aborda simultan depozitele de grăsime și grupele musculare. Noua extensie a dispozitivului arde grăsimea și tonifică mușchii oblici atunci când tratează abdomenul lateral. Cu designul lor inovator, noii aplicatori EDGE se pot plia perfect pe curbele corpului tău. În plus, atunci când se tratează abdomenul lateral, noua extensie a dispozitivului tonifică mușchii oblici, iar mulți pacienți observă o îmbunătățire semnificativă a posturii, a disconfortului de bază și a spatelui.
 
Aplicatorii EMSCULPT NEO EDGE reprezintă cea mai recentă tehnologie pentru conturarea zonelor curbate ale corpului, reducerea țesutului adipos, tonifierea și dezvoltarea mușchilor, producând 20.000 de contracții musculare într-o ședință scurtă de doar 30 de minute.
 
Ce zone tratează noii aplicatori EMSCULPT NEO EDGE?

Coapsele interioare și exterioare, spatele, părțile laterale ale abdomenului (acele „aripioare” inestetice) și alte zone curbate, toate pot fi tratate grație noului design al aplicatorilor EMSCULPT NEO Edge. Când aplicatoarele EMSCULPT sunt utilizate în combinație, aplicatoarele EDGE și standard pot contura și tonifia aproape orice zonă a corpului.

 
De câte ședințe este nevoie pentru a vedea rezultate?
Tratamentul constă de obicei în patru sesiuni de 30 de minute ce se realizează cu frecvență săptămânală. Vei începe să vezi rezultate încă de la primă ședință și efectele vor fi din ce în ce în ce mai vizibile după tratamentele ulterioare. Majoritatea pacienților văd rezultate complete după 4 ședințe de tratament!

Emsculpt Versus Emsculpt Neo

Principalul motiv pentru care EMSCULPT NEO diferă de EMSCULPT este alcătuirea sa tehnologică. În timp ce EMSCULPT se bazează doar pe energia avansată HIFEM pentru a tonifia mușchii, EMSCULPT NEO este prima și singura tehnologie non-invazivă de modelare corporală care combină SIMULTAN două terapii într-o singură procedură pentru a elimina grăsimea și a construi mușchii în fiecare sesiune de 30 de minute.

Această căldură stimulează alimentarea cu sânge a mușchilor, astfel încât aceștia se întăresc mai puternic și mai rapid. De asemenea, încălzește straturile de grăsime la un nivel care le determină să se descompună fizic. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi metabolizate de organism într-un mod natural, ceea ce duce la eliminarea permanentă a grăsimii.

EMSCULPT crește masa musculară numai cu 16% în timp ce EMSCULPT NEO crește masa musculară cu 25%, reduce cu 30% grăsimea abdominală subcutanată, reduce în medie talia cu 5.9 cm, reduce cu 19% diastaza abdominală și strânge pielea.
______________________________
De ce ai alege ESTEVA INSTITUTE?

TOATE protocoalele de tratament, special concepute pentru sănătatea și siguranța ta, sunt susținute de certificări pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.