Sari la conținut
Servicii

TONIFIEREA, STIMULAREA MUSCULATURII ȘI ELIMINAREA GRĂSIMII

În cadrul Institutului ESTEVA îți punem la dispoziție prima și singura procedură de remodelare corporală neinvazivă care asigură eliminarea simultană a grăsimilor și creșterea mușchilor, într-o sesiune combinată de 30 de minute.

Cum? Prin înglobarea a două tehnologii într-un singur aplicator: folosește pentru prima dată un concept patentat de aplicare simultană a căldurii prin radiofrecvență și câmp magnetic de mare intensitate (HIFEM) într-un singur tratament, producând aproximativ 20.000 de contracții musculare/ sesiune. Pătrunde în profunzimea țesutului, depolarizând țesutul neuromuscular, provocând contracții musculare supra maximale și reducerea țesutului adipos prin lipoliza indusă de radiofrecvență și creșterea fluxului sanguin. Măsurătorile in-vivo au arătat că temperaturile apoptotice în țesutul adipos sunt atinse în mai puțin de 4 minute, acesta fiind cel mai scurt timp pentru a atinge aceste temperaturi efective.

Tratează zonele cu aplicare pe abdomen, fese, coapse, brațe, gambe și șolduri prin două aplicatoare care emit simultan energii RF și HIFEM+ sincronizate.

Tehnologia încorporată de câmp magnetic de înaltă intensitate (HIFEM) a fost testată clinic pentru siguranță și eficacitate prin șapte studii clinice. În plus, 30 de publicații științifice fac din HIFEM cea mai intens cercetată tehnologie de conturare a corpului de la introducerea sa.

La ESTEVA vei avea rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament!

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.