Sari la conținut
Servicii

Tratament acnee – recapătă-ți încrederea în propriile forțe cu soluția potrivită!

Acneea este o afecțiune comună a pielii, frecventă mai ales în rândul tinerilor, ca urmare a schimbărilor hormonale. Însă, poate fi întâlnită și la persoanele adulte și poate fi cauzată de alți factori. Această condiție a pielii poate avea un impact major asupra calității vieții pacienților din cauza aspectului ei. În funcție de severitatea acneei, ea poate fi tratată cu diverse proceduri de dermatologie estetică, sigure și eficiente, precum tratamentul cu microneedling.

Înainte ca unul dintre medicii noștri specialiști să-ți ofere un tratament pentru acneea de pe față, va trebui să treci printr-o analiză a tenului – în această etapă se folosește un dispozitiv de scanare facială care ne ajută să identificăm tipul acneei și să analizăm structura pielii. În funcție de rezultatele obținute, se poate alege o soluție personalizată pentru îmbunătățirea aspectului și texturii tenului tău.

Tratament pentru acnee – ce opțiuni ai la dispoziție?

În cadrul Institutului ESTEVA, folosim în exclusivitate Exilite, cu o eficiență dovedită în tratamentul dermatologic pentru acnee. Pe lângă acest sistem care are la bază lumina intens pulsată, dispunem și de alte echipamente de ultimă generație, cum ar fi Tixel, care acționează prin ablație termomecanică, Dermapen, cu ajutorul căruia se realizează un tratament intens de regenerare a pielii, Diamond Glow, care implică exfolierea tenului și infuzarea unor serumuri, și JetPro, o tehnologie de vârf la ora actuală în tratarea acneei.

La clinica noastră vei găsi servicii de calitate și un tratament pentru acnee adaptat nevoilor tale, astfel încât să te simți din nou bine în pielea ta. În plus, sunt disponibile și alte soluții pentru diferite afecțiuni ale tenului, precum tratamentul pentru melasmă, care garantează rezultate rapide și pe termen lung. Așadar, în cazul în care imperfecțiunile pielii ți-au afectat încrederea în tine, primul pas pe care trebuie să îl realizezi este să te programezi la un consult!

ANALIZĂM ȘI TRATĂM ACNEEA CU 6 TEHNOLOGII ULTRA-PERFORMANTE

Pentru a identifica în profunzime cauzele și a trata cu succes acneea și cicatricile post-acneice, în cadrul Institutului ESTEVA dispunem de șase echipamente de ultimă generație:

  • Visia Canfield este dispozitivul cu care realizăm analiza tenului. Scanarea facială de ultimă generație ne permite să diagnosticăm tipul de acnee și să analizăm în profunzime structura pielii pentru a identifica și celelalte probleme cauzate de acnee, dar și pentru a analiza cicatricile post-acneice;
  • Exilite este un sistem exclusivist cu lumina intens pulsată, ce are o eficiență dovedită în cazul tratamentului acneei. Aduce rezultatele dorite în tratamente de mai puțin de o oră, fără ace, fără durere și fără timp de recuperare!;
  • Tixel foarte important în protocolul de tratament al acneei, deoarece coagulează vasele superficiale dilatate de la nivelul dermului papilar, iar prin acțiunea de ablație termomecanică îndepărtează epidemul și împiedică formarea de papule și pustule specifice acneei;
  • Dermapen este un dispozitiv cu ajutorul căruia realizăm un tratament intens de regenerare a pielii, cu efecte nemaipomenite mai ales în cazul petelor pigmentare, al acneei și al semnelor post-acneice;
  • Diamond Glow este un tratament dermatologic non-invaziv unic, și singurul tratament pentru față și corp care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de seruri, pentru a trata afecțiunea specifică pielii de tiul acnee și cicatrici postacneice;
  • JetPro reprezintă tehnologia de vârf și cea mai recentă aparatură cosmetică, fără ace și perioadă de recuperare, care permit livrarea de fluxuri fine de jet de lichid la viteze subsonice, care acționează prin intermediul serumurilor specifice, special create pentru tratamentul acneei și semnelor post-acneice.
 
Acestea sunt cele mai noi dispozitive apărute pe piața dermatologiei estetice și se găsesc în exclusivitate la Institutul ESTEVA. Compoziția lor concentrată, aplicată prin tehnologiile DiamondGlow și JetPro, le permite să ajungă în profunzimea pielii, unde acționează cu eficiență maximă.
 
Acneea nu mai trebuie să fie o problemă. Recapătă încrederea în tine!
 
 
 

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.