Sari la conținut

Servicii

TRATAMENT LEZIUNI VASCULARE, PETE SOLARE ȘI DE BĂTRÂNEȚE

În cadrul Institutului ESTEVA tratăm leziunile vasculare, petele solare și de bătrânețe și efectuăm fotorejuvenarea pielii cu ajutorul pulsurilor intense de lumină. Acestea oferă cele mai bune rezultate, asigurând în același timp o recuperare rapidă și confortabilă. Datorită celor 5 filtre de lumină, acoperim o gamă largă de tratamente, precum: 

O PIELE REGENERATĂ CU TEHNOLOGIA EXILITE

Echipamentul Exilite folosește tehnologia de ultima generație cu două sisteme de răcire: unul pe apă și unul pe safir, tocmai pentru a diminua durerea resimțită în timpul tratamentului.

În timpul tratamentului se reduc petele roșii, se îmbunătățește regenerarea pielii și este stimulată producerea de colagen din țesuturi.

Tratamentul nu este dureros.

Cu ajutorul funcției PostLight, se amplifică efectul de regenerare, folosind principiul efectului non-termic al tehnologiei luminoase modulate LED . Această metodă dovedită științific reduce substanțial eritemul, îmbunătățește regenerarea pielii și stimulează producția de colagen în țesut.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.