Sari la conținut
Servicii

TRATAMENT
ROZACEE

Te înroșești la schimbările de temperatură și stare și nu ai reușit să găsești până acum niciun tratament care să funcționeze? În cadrul Institutului ESTEVA putem ameliora semnificativ, în doar câteva ședințe, aspectul neplăcut al rozaceei.

În funcție de gravitate și tipul tău de ten, putem aplica atât tratamente ce folosesc pulsuri intense de lumină, cât și tratamente ce conțin ingrediente puternice de albire care acționează ca inhibatori ai pigmentului de culoare, creând instantaneu un ten mai luminos și mai uniform.

Nu mai aștepta și redescoperă acum libertatea de te simți bine în pielea ta!

ROZACEEA: O SINGURĂ PROBLEMĂ, MAI MULTE SOLUȚII

 

Pentru a trata cu succes rozaceea, în cadrul Institutului ESTEVA dispunem de mai multe tehnologii, în raport cu nevoile specifice și tipul de piele:

Exilite tratează cu succes rozaceea prin puterea pulsurilor intense de lumină, fiind o procedură rapidă, confortabilă și fără timp de recuperare.

DiamondGlow și EpilMe au anumite protocoale de tratament ce tratează exclusiv rozaceea, cu ajutorul unor serumuri special create pentru această afecțiune.

În funcție de analiza inițială a tenului, medicul nostru dermatolog va recomanda cel mai potrivit tip de tratament pentru dumneavoastră.

 

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.