Sari la conținut
Servicii

Tratarea incontinenței urinare

Multe persoane suferă de incontinența urinară, însă doar 5 din 10 persoane încearcă să o trateze. Principalul motiv este faptul că nu știu că există și soluții ce nu presupun intervenția chirurgicală.

Procedurile neinvazive pe care le oferim în cadrul Institutului ESTEVA îți redau dreptul la o viață normală, în doar câteva ședințe de tratament, fără durere și fără timp de recuperare.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU SANĂTATEA INTIMĂ & TRATAMENT COMBINAT, ce este mai sănătos pentru tine?

ATÂT FEMEILE, CÂT ȘI BĂRBAȚII SUNT AFECTAȚI DE INCONTINENȚA URINARĂ și nu știu despre această soluție non-invazivă.

Protocolul folosit în Clinica ESTEVA este o abordare holistică care implică utilizarea dispozitivelor medicale pentru a trata mai multe probleme de sănătate: incontinența urinară, disfuncțiile sexuale ale pacienților (femei si bărbați), slăbirea musculaturii pelvine și prolapsul uterin.

Acest protocol implică utilizarea a două dispozitive medicale: EMSELLA care utilizează terapia cu unde electromagnetice de înaltă intensitate (HIFEM) pentru a tonifia mușchii pelvieni și a îmbunătăți controlul vezicii urinare (realizând într-o singură sesiune 11.800 de contracții supramaximale), în timp ce ULTRA FEMME 360 utilizează terapia cu radiofrecvență și emisii acustice pentru a îmbunătăți elasticitatea și fermitatea țesutului vaginal și a reduce simptomele sindromului de uscăciune vaginală.
_____________________________________________
De ce ai alege Esteva – Institute of Health & Aesthetics ?
TOATE protocoalele de tratament, special concepute pentru sănătatea și siguranța ta, sunt susținute de certificări pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice.

Vrei să afli mai multe despre
acest tratament?

Contactează-ne
telefonic la:

Trimite-ne un mesaj prin formularul de contact:

Oferim pacientelor noastre REZULTATE REALE
cu cea mai nouă aparatură non-invazivă.

Nu mai amâna decizia.
Meriți să te simți din nou bine în pielea ta!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a-ți oferi mai multe informații și un plan de tratament personalizat.